Provocarea Craciunului: Targul Darurilor de Craciun

Dragi oameni buni şi frumoşi, dacă primiţi acest mesaj, înseamnă că aţi ales să fiţi parte din echipa unui eveniment de suflet care, în acest an, în ciuda tuturor greutăţilor, se întâmplă pentru a 8-a oară în Baia Mare. Vreau să vă mulţumesc pentru asta şi să vă asigur că numele vostru va fi onorat cum se cuvine.

De ce am decis să vă cer ajutorul?

Pentru că experienţa acestor ani m-a învăţat că doar împreună putem reuşi. Pentru că, pentru a putea reuşi, trebuie să fim mulţi şi buni. Fiecare pe bucăţica lui. Apoi, să le punem împreună pentru a forma un întreg. Aşa funcţionează lucrurile în orice ţară civilizată iar noi ne dorim cu toţii să devenim astfel.

Prin urmare, Târgul Darurilor de Crăciun este un eveniment care promovează valoarea autohtonă. Artişti, producători şi creatori de frumos. Este un spaţiu în care ne dorim să promovăm tot ce avem bun. Astfel vrem să ne fiţi alături deoarece credem în valoarea muncii voastre şi în voi ca oameni.

Cum putem face o echipă de excepţie?

Este foarte simplu!

Fiecare dintre voi, în timp, datorită muncii susţinute aţi conferit valoare proiectelor voastre, şi aţi atras astfel o nişă de oameni care vă urmăresc şi vă respectă. Prin urmare, aţi devenit poate, fără să vreţi, formatori de opinie.

Pentru acest eveniment este suficient dacă fiecare dintre voi promovează afişul pe pagina brandului vostru alături de un mic text care să explice simplu şi sincer motivul pentru care susţineţi evenimentul şi un îndemn la fel de sincer pentru oameni, să vină. Nu uitaţi să daţi tag paginii https://www.facebook.com/targuldarurlordecraciun/ unde pot vedea ce se întâmplă şi unde pot afla şi alte detalii.

Vă mulţumesc încă o dată tuturor şi, pentru orice înformaţii, vă stau cu drag la dispoziţie.
Ne bucurăm împreună de tot ce avem bun şi frumos.

O săptămână de poveste, vă doresc!

Comentarii