Sărbătorim împreună Ziua Națională a României!

Vă invităm să petrecem împreună cu Ansamblul Transilvania, Florentina și Petre Giurgi, Dumitru Dobrican și alți artiști maramureșeni!

▪️1 decembrie, ora 12:00: Arborarea Drapelului Național al României la Brent Civic Centre. Vom intona Imnul Național și vom face o Horă a Unirii împreună cu oficialitățile londoneze și cele din România. (adresă...: Engineers Way, Wembley HA9 0FJ)

2 decembrie: Întâlnire cu românii din Marea Britanie începând cu ora 13:00, la Sudbury Primary School, în Londra. Vom avea parte de momente artistice susținute de Ansamblul Transilvania, Florentina și Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, trupa de copii Aleni Dance, trupa de copii de la școala românească AlexZ și un recital susținut de Grupul "Suflet de Copil" de la Paraclisul Episcopal Borehamwood. Bineînțeles, bucatele tradiționale din Maramureș nu vor lipsi! (adresă: Watford Rd, Wembley HA0 3EY)

Eveniment organizat de Consiliul Județean Maramureș în colaborare cu organizația Romanian Women in UK, cu sprijinul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii