Susținem adevăratele valori


Este o binecuvântare pentru persoanele care au, cu adevărat, nevoie când cineva face un efort de a-i ajuta. E normal să ajuți pe cei cu probleme medicale urgente şi devastatoare, dar e foarte important să îi ajutăm şi pe cei care fac performanță în ciuda posibilităților foarte precare.

Pentru orice sport este nevoie de investiție în echipament pentru antrenament, echipament pentru competiții, costumație specială pentru competiții şi, bineînțeles, costul deplasărilor atât la competiții în țară sau în străinătate, cât şi în cantonamente.

Un sport frumos ca şi gimnastica acrobatică, practicată de copii mici şi talentați este o încântare să o susţii, mai ales când ceea ce susţii are rezultate. Clubul de gimnaşti despre care vă vorbim este la a treia rundă de medalii câştigate la concursuri internaţionale. Ele au participat chiar luna aceasta la Concursul Internaţional de Dans Sportiv de la Chişinău, de unde s-au întors cu o mulţime de premii:

  1. Dansuri solo:
    1. Locul 1:
      1. Lazea Bogdan,
      2. Dabija Rebeca,
      3. Szakacs Andreea,
      4. Andreicut Antonia,
      5. Chionciu Larisa
      6. Szilaghi Alexia
    2. Locul 2:
      1. Viman Roxana
  2. Yout Duet Novice: Locul 1: Chioncu Larisa şi Szilaghi Alexia
  3. Juvenile Duet Novice: Locul 2: Lazea Andreea şi Deac Adriana
  4. Baby Small Group Novice: Locul 1: Beldi Anita, Lupse Alessia, Maghear Cristina şi Dorotan Ingrid
  5. Junior Small Group Novice: Locul 1
  6. Juvenile Formation Novice: Locul 1

Aşadar, micuţele, împreună cu cele două colege mai mari, s-au prezentat cu mai multe numere, în diferite probe, fie ele solo sau în grupuri, la fiecare dintre acestea primind cele mai mari premii.
Într-o altă competiţie, din Grecia, tot anul acesta, fetele s-au întors la fel, încărcate de premii.
Este o onoare pentru Baia Mare să fie reprezentată astfel la concursuri internaţionale, chiar şi pentru România. Însă pentru ca ele să poată merge mai departe, au nevoie de ajutorul nostru.
Până acum, părinţii au fost cei care au suportat toate cheltuielile necesare. Însă mai departe, nu se ştie dacă vor reuşi să ajungă la compeţiţiile următoare, pentru a dovedi, încă odată, că la Baia Mare se face sport de performanţă.
Pentru a ajuta aceşti copii minunaţi, luaţi legătura cu coordonatoarea lor, Anamaria Dârlea, la telefon 0756 917181. Le puteţi urmări activitatea şi pe Facebook la Anny’s Dance.

Comentarii