Cele mai frumoase 7 filme pentru Crăciun

Vacanța de Craciun - o ocazie oficiala de a revizui toate filmele preferate si de a râde pentru a unsprezecea oara la aventurile personajului Macaulay Culkin. Mai jos sunt prezentate șapte cele mai bune filme pentru fanii comediilor de familie, aventurile de basm și chicul de la Hollywood.

"O viață minunată"
Toate cele mai bune filme de Craciun sunt filme vechi. În acestă listă se citează  fără îndoială, "O viață minunată" de Frank Capra, filmat în 1946. Filmul "se deschide" cu sunetele unei orchestre luxuriante de jazz, în stilul american clasic din anii '40, iar de la primele minute stabilește starea de spirit festivă. Subiectul, la prima vedere, nu este foarte pozitiv: personajul principal - George Bailey, proprietarul companiei de credit, în preajma Crăciunului discuta despre sinucidere, deoarece greutățile îl pun  dintr-o dată în dificultate. Dar din planurile sale întunecate este salvat de un înger păzitor care îi arată cât de mult înseamnă George pentru oameni și cât de tristă ar fi lumea fără el. La un moment dat, "această viață minunată" a fost nominalizată pentru 5 "Oscaruri", dar nu a primit nici unul - dar totuși a devenit o bandă preferată de Crăciun pentru multe generații. Începând cu anii 1970, în Statele Unite acest film este prezentat la televizor în fiecare Crăciun.

„Singur acasă”
Nu contează, sunt anii 1990 în curte sau 2017, unele comedii nu vor ieși din modă. Farmecul și claritatea lui Kevin McChalister, coloanele sonore populare și expresia familiară "Iartă-mă dacă te jignesc, dar nu ești prea bătrân ca să te temi" face acest film un favorit pentru întreaga lume.


„Miracolul pe strada 34"
În SUA acest film a devenit aproape sinonim cu sărbătoarea. De la lansarea versiunii originale în 1947, banda a supraviețuit cinci reîncarnări, dintre care una este o compoziție de pe Broadway. Povestea lui Moș Crăciun din magazinul "Maceys" sau "Cole" ca în versiunea din 1994 și fetița care crede în minuni cel mai mult, reamintește că Crăciunul nu este doar o dată în calendar.


„Schimb de vacanță”
Acest film este celebru pentru aventurile romantice ale actrițelor Kate Winslet și Cameron Diaz, care pentru o vreme au hotărât să-și schimbe viața în timpul vacanței de Crăciun.


„Marele Gatsby ”
O adevărată atmosferă de sărbătoare puteți începe cu "Little party never kill nobody" – și vizionarea peliculei "Great Gatsby" în regia lui Baz Luhrmann cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Singura condiție este o companie zgomotoasă și cel puțin trei pahare de prosecco la bord. La urma urmei, altfel va fi dificil să vă potriviți cu atmosfera filmului care a câștigat Oscarul pentru cele mai bune costume.

„Crăciunul cu Murray"
Judecând anvergura acestui muzical de către Sofia Coppola, promisiunea de succes pentru acest Crăciun este George Clooney. Greu de argumentat acest gând, acesta nu este motivul principal pentru vizionarea filmului. Potrivit povestirii, Bill Murray organizează o festivitate difuzată de emisiunea sa TV și își face griji de condițiile meteo ce pot împiedica oaspeții să-l viziteze. În final, se întâmplă un miracol și vedem ceva în genul Hollywood-ului.

"Crăciunul" (The Night Before)
Producător de comedie, actor și scriitor, Seth Rogen este unul dintre cei mai talentați comedianți din Statele Unite, care au lucrat la pelicule precum „Kung Fu Panda“, „Interviu“, „Superbad“. Filmul „The Nigt Before„ este vulgar, obscen, și ridicol, așa că, dacă doriți să diluați lista tradițională a filmelor  „Singur acasă“ pentru acesta trebuie doar să adăugați un „fleac“ în timpul săptămânii cu precomanda. Subiectul prezintă  aventurile a trei prieteni care se lupta pentru a ajunge la cea mai tare petrecere secretă de Crăciun. În rolurile principale: James Franco, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen și Michael Shannon care sunt capabili și sa glumească. Filmul prezintă un adevăr evident valoros, la care ne gândim foarte rar: Crăciunul și Anul Nou trebuie să-l întâlnim cu prietenii cei mai apropiați.

Comentarii