Cofetaria Baia Mare Mai Dulce - livrare la domiciliu torturi personalizate si prajituri

Cofetaria Mai Dulce de pe bd-ul Bucuresti nr. 8 din Baia Mare, ofera prin intermediul paginii web MaiDulce.ro posibilitatea de a efectua comanda pentru tortul dorit pentru evenimentul dumneavoastra.


Toate torturile aniversare pot fi personalizate direct pe internet iar plata se face cu cardul online.

Este un sistem foarte simplu conceput pentru a usura efectuarea comenzilor pentru tortul copilului sau pentru orice alt eveniment. Astfel nu este necesara deplasarea la magazinul cofetariei, solicitand livrarea comenzii acasa, la un restaurant, la un loc de joaca sau la adresa celor dragi pe care doriti sa ii surprindeti cu un cadou.

Oferta de produse a cofetariei MaiDulce este diversificata, in special putand gasi toate articolele necesare pentru petrecerea copiilor, nunti sau botezuri.
Pentru copii sunt diponibile lumanari cu cifre, desene animate, animale, flori, jocuri, etc, artificii, confetti, masti, baloane, betisoare stelute, pahare si farfurioare cu desenele preferate, servetele tematice, etc...

Ana Braghis ofera si o gama diversificata de figurine din martipan realizate chiar de ea, in atelierul de savoare - mai dulce din Baia Mare.

Daca cele prezentate v-au convins sa incercati, intrati acum pe www.MaiDulce.ro si asteptam si o evaluare critica sau pozitiva a sistemului de comenzi online si livrari propus de cofetaria din Baia Mare.

Cofetaria Mai Dulce Baia Mare

torturi, candybar, prajituri 

nunti, botezuri, evenimente



Comentarii