De unde ne luăm bilete de avion în Maramureș?

De foarte multe ori ne dorim să cumpărăm bilete de avion pentru a pleca din țară, fie că este vorba despre un drum într-un alt oraș din țară, fie despre un oraș din afară unde ai de mers, fie despre o vacanță mai scurtă sau mai lungă la cei dragi care sunt plecați din țară.
Cam astea sunt situațiile în care avem nevoie doar de bilet de avion. În rest, luăm bilete de avion la pachet cu cazarea la hotel.
Mergem din Baia Mare în București, pentru că este singura variantă de pe aeroportul Baia Mare în țară. De pe aeroportul din Baia Mare mai mergem în Turcia, începând cu anul acesta, iar de anul viitor vom merge și în Egipt.
Însă biletele de avion pe care le putem achiziționa din Baia Mare nu trebuie să fie cu plecare din Baia Mare. Ele pot fi cu plecare din Satu Mare, din Cluj Napoca, din București, Timișoara și orice alte orașe din România, dar și cu plecare din Budapesta, sau orice alt oraș cu aeroport din lume. Nu contează unde vrem să luăm avionul, biletele se pot cumpăra din orice oraș, de la orice agenție de turism care oferă un astfel de serviciu.

În cazul nostru, cea mai veche și mai cunoscută agenție de turism de pe piața din România este Mara Internațional Tour. Nu cred că este un băimărean care nu cunoaște această agenție. Poate toți am solicitat măcar odată serviciile agenției Mara Internațional.
În fine, știm cu toții că putem să apelăm oricând la agenție ca să cumpărăm un bilet de avion pentru noi sau pentru orice prieten. Asta pentru că, uneori, un bilet de avion poate fi un cadou mai mult decât frumos. Sunt persoane care abia așteaptă să călătorească, iar acum că urmează sezonul cadourilor, un bilet de avion va fi cel mai frumos cadou pe care l-am putea face.
Dar nu vă gândiți că toate biletele de avion sunt scumpe. Sunt multe companii aeriene low cost care oferă curse în toate direcțiile, aproape de oriunde din lume. Singura problemă este că acestea nu vor avea niciodată servicii la fel de bune ca și cele ale companiilor aeriene de top.
Așadar, un bilet de avion nu trebuie să fie un cadou foarte costisitor, dar dacă vrem să facem o surpriză cu adevărat plăcută, atunci sigur va fi nevoie să scoatem mai mult din buzunar.

Comentarii